Älgtjärn, Jungfruboda 27 oktober

img_0771

Välkommen till årets sista tävling i flugfiskecupen vid sjön Älgtjärn vid Jungruboda norr om Karlskoga. Tävlingen består av sjöfiske från land, är öppen för alla och kommer att äga rum under lördagen 27 oktober.

För den som vill och har möjlighet finns fina möjlighet till ”träningsfiske” i Villingsberg som erbjuder ett spännande sjöfiske efter regnbåge i nio olika sjöar med olika karaktär. Det är även ett utmärkt alternativ om man väljer att stanna till söndag för att få ut det mesta av helgen.

Anmälan görs genom att fylla i kontaktformuläret på hemsida här och betala in en anmälningsavgift på 500 kr till Sportfiskarna (Bankgiro: 166-1222). Märk betalningen med Namn och 574 och Älgtjärn. I anmälningsavgiften ingår fiskekort och omkostnader för tävlingen. Sista anmälningsdag är 19 oktober.

För att delta i tävlingen krävs medlemskap i Sportfiskarna eller annan organisation ansluten till FIPS. För att bli medlem klicka in på: http://www.sportfiskarna.se/Om-oss/Bli-medlem.

Tävlingsregler
Allt fiske sker med hullinglös krok. Vadning är ej tillåten. Beträffande detaljerade regler hänvisas till regelverket på vår hemsida. Max antal deltagare är 20 personer och det är först till kvarn som gäller. För att tävlingen ska bli av krävs minst 10 anmälda.

Dragning av sträckor görs klockan 08:00 på morgonen. Mer information om upplägget kommer..

Annonser