29 juni-1 juli SM Malung

vasterdalalven

Välkomna till 2018 års första tävling i flugfiskecupen, som även kommer att utgöra SM i flugfiske. Tävlingen kommer att äga rum 29 juni-1 juli i Malung. Totalt kommer tre pass i strömmande vatten att fiskas.

Anmälan görs genom att fylla i kontaktformuläret på hemsida här och betala in en anmälningsavgift  (500 kr) till Sportfiskarna (Bankgiro: 166-1222). Märk betalningen med Namn och 574 och Malung. I anmälningsavgiften ingår fiskekort lördag och söndag samt omkostnader för tävlingen.

För att delta i tävlingen krävs medlemskap i Sportfiskarna eller annan organisation ansluten till FIPS. För att bli medlem klicka in på: http://www.sportfiskarna.se/Om-oss/Bli-medlem.

Varje deltagare ansvarar själv för att boka boende och kost. Gällande boende rekommenderas Öje Turistgård som även kommer kunna erbjuda helpension under helgen. Boende bokas genom att ringa till 070-274 75 30. För att var säker på en plats på vandrarhemmet bör boende bokas senast 1 april. För mer information om vandrarhemmet se här: http://www.oje.se/vandrarhem.html

Max antal deltagare för tävlingen är satt till 30 st och sista anmälningsdag 31 maj.

Välkomstmöte och dragning av sträckor kl 19.00 på fredag 29 juni på Öje Turistgård.

Anmälda deltagare:

Annonser